HELSETUR

Yoga og Helsetur Bulgaria 14-21 sept.

Vi er klar for vår neste yoga og helsetur i september. Vi skal bo på Kavkaz hotell 1 km utenfor Sunny Beach. Et fresh og flott hotell hvor det ikke er mange andre gjester på denne tiden så vi får mye av plassen for oss selv. Vi har mye herlig på programmet og har som mål om å ha de billigste og mest innholdsrike helseturene på markedet. Det vil også bli fritid til å kose seg på stranden. 

Vi har med oss Naturterapeut Oddveig Myhre som holder spennende foredrag om hvordan vi kan forebygge sykdom og styrke immunforsvaret. Du vil også lære om hvordan man enkelt kan detoxe fra tungmetaller og kvitte seg med giftige produkter og omgivelser.
Oddveig vil også snakke om hvordan man kan bli bedre av long covid, samt vaksineskader.

Men vi skal også kose oss og finne hvilepulsen. Velvære står høyt i kurs på denne turen. Det vil bli herlige yogatimer med Gry.  Det vil også bli zumba og gåturer. Et mineralrik salt og gjørmebad står på agendaen. Vingård for de som ønsker det. Byvandring i Nessebar, som er i gåavstand fra hotellet. Vi skal spise god og sunn mat. Vi tilbyr deg dobbeltrom alene, til enkeltromspris. Derfor mulighet for avslapping og opplading av batterier. 

Du vil også få muligheten til å bestille timer for behandling hos våre terapeuter. Les om terapeutene lenger ned på siden.
Agnes har vært med oss i mange år og har fulle timeliste. Det kan være lurt å booke time i forkant. Agnes er intuitiv healer og gjør readinger. Mange får løsnet på traumer og blokkeringer og føler seg mange kilo lettere til sinns.

Christine er ernæringsterapeut og skal lede deg gjennom et spennede foredrag om smartkarbo og ultraprosessert mat. Hvordan holde blodsukkeret stabilt og gå ned i vekt uten å telle kalorier eller veie mat. 

Lisbeth er helsecoach og erfaringsterapeut og har slitt med ME i 15 år. Hun gir deg oppskriften på hvordan man kan bli bedre med et sammensatt program av biohacking og detox.

Som en ekstra bonus får du også tilgang til våre eksklusive nettkurs i ett helt år, med kontinuerlig oppfølging i vår felles gruppe. Grip sjansen til å transformere både kropp og sinn! 💪💼 Book nå og begynn din reise mot en bedre versjon av deg selv! 🌟

- Detoxkurs
- Middelhavskost og smartkarbo
- Bedre immunforsvar med Oddveig Myhre.

Du får selv styre uken din som du ønsker og deltar på det du vil og føler behov for.

Du kan også bestille timer hos Oddveig Myhre både i forkant og i etterkant av turen. Hun holder til på OSS klinikken i Skien. 

Dette er en tur hvor alt er inkludert i prisen. Eget rom, fly og bagasje, all inclusive, og yoga. Hotellet har massasje, trimrom, badstue og ligger i umiddelbar nærhet til hvit og lang strand, perfekt for fine gåturer og deilige bad.

Det eneste du betaler er 50 lv (300kr t/r) for transport. Betales på velkomstmøte. 

Tema for turen er: Sunn og god mat, herlige behandlinger, aktivitet og spa/haman, spennende og lærerike foredrag, yoga og sosialt samvær.

Foredrag:
- Optimalisere egen helse
- Årsaken og læren om kroniske sykdommer, styrke immunforsvar.
- Long covid og vaksineskader
- Balansering av hormoner- og insulinresistens
- Detox og biohacking
- Smartkarbo

Minner om å fylle ut navn i pass korrekt ved bestilling!

Gruppe for påmeldte: https://www.facebook.com/groups/234881269068272

Hotellfakta

4 stjerners hotell, 250 meter fra stranda

⭐ 8,7

Utmerket
388 gjester har gitt hotellet god score!
 
🌱  Aircondition
🌱  Minibar
🌱  Lobby Bar
🌱  Gym
🌱  Restaurant med bulgarske spesialiteter og internasjonale retter
🌱  Kafe med balkong
🌱  Lobby Bar
🌱  Gym
🌱  Utendørsbasseng med coctail bar
🌱  Sauna
🌱  Massasjesalong
🌱  Barbershop
🌱  Personlig safe
🌱  Butikker
🌱  Gratis parkering
🌱  Strandstoler, paraplyer - gratis
🌱  Medisinsk senter åpent 24/7
🌱  Bordtennis på gym
🌱  Gratis wifi i lobby baren
🌱  Gratis parkering
🌱  1-2 min til stranda

Terapeuter

Oddveig Myhre

Oddveig Myhre

Oddveig er utdannet som Naturopathic Medical Doctor i USA. I tillegg har hun også 2 mastergrader; en i Neuroimmunology og en innenfor Food Studies. I Norge jobber hun som naturterapeut i tillegg til å være lærer i Ernæringsterapi på Tunsberg medisinske skole.

Lisbeth Solheim - Grunder singelturer.no

Lisbeth Solheim

Eier og grunder av Solheim Event og Reiser AS, Solheim Kurs og ernæring og Singelturer.no. Hun er utdannet hudpleier, erfaringsveileder og livsstilscoach. Lever og ånder for helse og livsstil. Startet reisebyrå i 2009.

Agnes

Agnes Hansen Einsrud

Agnes er intuitiv healer, reader og livsveileder og tilbyr også aromatouch og chacra-balansering. Her vil det være mulig å booke deg en time om du vil ha veiledning eller behandling. Agnes har fantastiske tilbakemeldinger fra våre kunder og har også deltatt i nettprogrammet "Skjulte evner".

Kjell Einar Olsen

Christine Dortea Sørmo Eriksen

Christine er utdannet ernæringsterapeut og sykepeleier med videreutdanning i diabetes. Jobber som ernæringsterapeut og tilbyr veiledning 1/1, i grupper og kurs. 

Kjell Einar Olsen

Gry Haukeland

Gry har praktisert yoga i ti år og undervist de siste 6 år. Yogatypene Yin yoga, Medisinsk yoga, Hatha yoga og Nidra yoga vil bli tilpasset til alle på denne turen. Meditasjon og yoga har dokumentert effekt på depresjon, stresslindring, mykere ledd og bedre bevelgese.

Reiseinformasjon RAVDA

Depositum:
 
Depositum: kr 8000,- 
Gjenstående beløp betales innen 10. juli 2024. (Faktura).
 
Flytider:
Avreise: kl. 16:40, lørdag 14. sept OSL-BOJ (DY1570), lander kl. 20:55
Hjemreise: kl. 21:40, lørdag 21. sept BOJ-OSL (DY1571) lander kl. 23:55
 
Flyselskap: Norwegian Air Shuttle
1 x 23 kg innsjekket bagasje +
10 kg håndbagasje.
Flymat ikke inkludert.
 
Vi tilbyr billig hotellrom på Quality Airport for de som ønsker rom på tilbaketuren. Ring telefonnummer: 63 92 61 00 for bestilling. Oppgi koden SINGEL. Kr 1145 ,-
 
Transfer:
Burgas-Ravda t/r kr. 300,-
 
2o min fra flyplassen til Resorten. 10 min fra hotellet til Nessebar med taxi.

 

RGF

Solheim Event & Reiser er medlem av Reisegarantifondet for din trygghet.

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding.

Reisevilkår

 

 
 

Litt om Nessebar

Vakre Nessebar er en kulturhistorisk idyll langs den bulgarske solkysten ved Svartehavet, bare 10 min fra hotellet med transport. Severdighetene og stemningen har gitt den unike byen plass på UNESCOs verdensarvliste.

Byen er mer enn 3000 år gammel. Rundt slutten av 1800-tallet var Nesebăr en liten by med greske fiskere og vinprodusenter. Den utviklet seg til ett fremstående bulgarsk ferieby siden begynnelsen av 1900-tallet og etter 1925 ble den nye bydelen bygd mens den historiske gamlebyen ble bevart med sine ringmurer og trange gater. I dag er det i alt rundt førti historiske kirker i byen, bevart i sin helhet eller delvis.

Det kommer mange besøkende til Nessebar fra Ravda, Sunny Beach og andre nærliggende badesteder. De små torgene fylles av musikk, karikaturtegnere og suvenirer.

Når skumringen senker seg er det gjerne tid for romantiske middager eller kanskje prøvesmaking av viner? Du føler deg som en av de lokale når du nyter deilige fiske- og kjøttretter, ferske grønnsaker og lokale spesialiteter. Mange restauranter å velge mellom.

Utforsk historiske monumenter som ruiner av et hellenistisk Apollontempel, den mektige basilikaen Stara Mitropolia eller døperen Johannes kirke fra 1000-tallet. I

I Nessebar kan du bade i små viker, eller ta turen til Sunny Beach med langstrakte strender. For noen få kroner kan du fort komme deg frem med lokalbuss eller minitog. 

Klima i Bulgaria er deilig også i september.

Eget rom

Kr. 18 500,-

Pr. person, Inkludert:

 • Eget rom
 • All mat og drikke (all inclusive)
 • Foredrag og yoga
 • Detoxkurs og smartkarbokurs. 1 års tilgang. (verdi 8500)
 • Fly og bagasje
 • 25 min Coaching

BESTILL NÅ

Dele rom pr person:

Kr. 16 900,-

Pr. person, Inkludert:

 • Dele rom
 • All mat og drikke (all inclusive)
 • Foredrag og yoga
 • Detoxkurs og smartkarbokurs. 1 års tilgang. (verdi 8500)
 • Fly og bagasje
 • 25 min Coaching

BESTILL NÅ

Bestill her

Reisevilkår