HELSETUR

Trenger du motivasjon og hjelp i en verden full av misinformasjon og "gode råd"? Vi viser deg enkle grep, uten å telle kalorier eller veie maten! Vi har fokus på rene råvarer, raske matretter og blodsukkerstabil mat. Ved å sette sammen måltidet riktig kan du fortsatt spise både karbohydrater, protein og fett og samtidig gå ned i vekt og bli sunnere og friskere. Insulinresistens og diabetes 2 er rota til mange av livsstilssykdommene vi sliter med i dag og kan som regel reverseres eller bedres. Mange opplever å kunne bruke færre medisiner ved å endre livsstil.

 

Vi skal også snakke om hvordan ytre støy på virker oss. Sosiale media kan gi depresjoner og nedstemthet. Hvilke endringer og grep må du gjøre for å ta tilbake livsgleden? Å ha støtte og hjelp til å gå gjennom en livsstilsendring gir større sjans for å klare å fullføre det og gjøre det om til en ny og varig livsstil. Visste du at så mye som ca 80% av immunforsvaret vårt sitter i tarmen? En nøkkel for å holde oss friske er å sørge for god fordøyelse. Mange sliter med diare eller forstoppelse og tror det skal være sånn. Vi vil snakke litt om mulige årsaker og hva du kan gjøre for å bedre dette. Ved å bare gjøre noen enkle grep, opplever mange å føle seg mye bedre etter bare et par uker. Blodsukkeret blir mer stabilt, magen er fornøyd og energinivået stiger. Du vil få lære mange tips om hvordan du enkelt kan fjerne giftstoffer fra hjemmet og hvor de befinner seg.

Kurset passer for deg hvis du har:

Diabetes

Diabetes type 2 - Utmattelse og lite energi

Mageproblemer

Mage og tarmproblemer

Depresjon

Angst/depresjon

Long Covid

Long covid

Overvekt

Overvekt/undervekt

Livsstilssykdommer

Generelle livsstilssykdommer

Autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer

Terapeuter

Lisbeth Solheim - Grunder singelturer.no

Lisbeth Solheim

Eier og grunder av Solheim Event og Reiser AS, Solheim Kurs og ernæring og Singelturer.no. Hun er utdannet Detox- og helsecoach. Lever og ånder for helse og livsstil. Startet reisebyrå i 2009.

Kjell Einar Olsen

Christine Dortea Sørmo Eriksen

Christine er utdannet ernæringsterapeut og sykepeleier med videreutdanning i diabetes. Jobber som ernæringsterapeut og tilbyr veiledning 1/1, i grupper og kurs. 

Dette er et kurs og en livsstil som passer for alle

Bli med oss på reisen mot en sunnere livsstil i en varm og støttende atmosfære! Vårt kurs tilbyr ikke bare en omfattende opplæring i hvordan du kan ta kontroll over din helse, men også en personlig og støttende fellesskap hvor du får svar på dine spørsmål, som vil hjelpe deg på veien.

I våre små og intime grupper vil du ikke bare få verdifull kunnskap og innsikt, men også praktisk erfaring gjennom små smaksprøver og engasjerende aktiviteter. Og med tilbud om videre nettkurs og oppfølging via vår online gruppe, vil du ha støtten du trenger for å lykkes også etter at kurset er ferdig.

Vi vet at en livsstilsendring handler om mer enn bare kosthold og trening - det handler også om å jobbe med det psykiske. Derfor inkluderer vårt kurs en rekke selvutviklingsøvelser og teknikker for å styrke din mentale helse og motivasjon.

Alt dette til en utrolig pris på kun kr. 690,- og med kursverter Lisbeth og Christine ved din side, er du garantert en inspirerende og givende opplevelse. Dette er et kurs alle kan dra nytte av, uansett alder eller nåværende helsestatus.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på kurset? Ikke nøl med å kontakte oss på [email protected]. Vi er her for å hjelpe deg med å ta det første skrittet mot en sunnere og lykkeligere livsstil.

Og husk, vi tilbyr også skreddersydde kurs for bedrifter, skoler og barnehager som ønsker å fremme helse og trivsel blant sine ansatte og elever. Ta kontakt for mer informasjon!

Bli med oss på reisen mot et sunnere liv - du fortjener det!

Sett deg på venteliste her

Du blir kontaktet innen kort tid for avtale om oppstart kurs til kun kr. 690,-