HELSETUR

SUPERTILBUD PÅ DETOXKURS

I en normal verden ville kroppene våre vært friske og detoxet seg selv.

Dessverre så lever vi i en verden hvor vi daglig er utsatt for tilsetningsstoffer, sprøytemidler, kjemikalier og tungmetaller fra mat, drikke, parfyme, røyk, alkohol, kosmetikk, maling, forurensing i luften, emballasje, klær og ikke minst legemidler, tannfyllinger og vaksiner. 

Selv om kroppen selv har gode rensesystemer via lever og nyrene så anbefales det å hjelpe kroppen å kvitte seg med disse stoffene. En detox kan støtte lever og fordøyelse, og økt væskeinntak øker utskylling via nyrene.

Ved å ta enkle grep i hverdagen kan du nå lære hvordan du kan redusere både tungmetaller og parasitter i kroppen. ALLE voksne burde få inn små rutiner daglig for å hjelpe organene å skille ut avfallsstoffer. Parasitter står bak mye av sykdomsbilde som vi sliter med i dag og de nærer seg på tungmetaller. Du vil lære alle triks for å fjerne miljøet de trives så godt i, ved å fjerne maten de nærer seg på.

Hvis jeg tar en detox, hva er da neste steg? Hvorfor anbefaler vi livsstilskurs etter rensekurs? Middelhavskosthold er flere ganger kåret til verdens sunneste livsstil. Vårt kurs er så enkelt at vi finner gode alternativer til sukker, hvetemel og vegetabilske oljer. Du teller ikke kalorier eller veier mat, men lærer deg å bruke gode rene råvarer, og sammensetningen av bra fett, proteiner og smarte karbohydrater. Dette er en livsstil du kan leve med resten av livet, som vil forebygge sykdom og diabetes, samt hjelpe deg til en sunn vekt og god tarmflora. 

Om ønskelig kan du melde deg på Livsstilskurset etter bestilling detoxkurs.

  • Pris kun kr. 990,- (Vanlig pris 2590,-) Du sparer kr. 1591og får tilgang til begge kursene i 1 år. 

Du veier ikke mat eller teller kalorier eller karbohydrater. Du spiser ren og god mat og vi bytter kun ut sukker, hvetemel og vegetabilske oljer. Du minsker risikoen for diabetes, hjerte og karsykdommer. 

Du får tilgang til begge kursene i 1 helt år for en knallpris. Meld deg på før tilbudet løper ut. Ta action og bli med å endre livet ditt i dag. Kursene inneholder også selvutvikling, så her vil både søvn og psyke bedre seg også!

Vi motiverer hverandre i felles forum. 

Jeg er klar for å hjelpe deg til en bedre hverdag.

Varm hilsen fra Lisbeth. 

5 grunner til at vi bør hjelpe kroppen til å fjerne avfallsstoffer? 

Tungmetaller

Vi lever dessverre i en verden hvor våre kropper er overbelastet av giftstoffer og tungmetaller. I kurset vil du lære hvordan du reduserer mange av giftstoffene rundt deg på en enklere måte. I våre kurs er vi alltid opptatt av å ta gode valg som ikke skal snu hverdagen på hodet, men finne en fin måte som alle kan leve med. Vi tar enkle grep for å fjerne eller bytte ut noen av giftstoffene i hjemmet. 

Bedre helse 

Når organene er overbelastet så jobber kroppen dårligere og du vil oppleve at kroppen blir sur og smertefull. Ved å redusere tungmetaller kan man oppleve bedre fokus, hjernetåken letter og man forebygger nevrologiske sykdommer som alzheimers, ALS, hjerneslag og migrene. Matintoleranser, svimmelhet, lammelser, allergi og hudproblemer kan også bedre seg ved å heale kroppen med mat og urter. 

Parasitter

Våre dyr får ormekur, men vi glemmer oss selv. Parasitter blir ofte glemt i kampen om å finne ut hvorfor vi er syke og hva disse krypene kan gjøre av ugagn. 
Parasitter kan snylte på verten å stjele næringsstoffer. De kan også gjøre at du har sug etter sukker og matvarer som de elsker å nære seg på. Mange spiser mye av denne maten og parasittene avgir toksiner som gir masse trøbbel for verten. 
Vi skal ikke ramse opp alle sykdommene parasittene kan gi, men det er fordelaktig for alle mennesker å få fjernet disse. Vi lærer deg hvilken mat og urter parasittene ikke liker. 

Overbelastning

Vi spiser for mye, vi spiser feil og vi spiser for ofte. Å ha et stabilt blodsukker kan redusere risiko for diabetes, hjerte- og karsykdommer. I tillegg vil du ha stabilt humør og energinivå gjennom dagen. Vi trenger å lære hvordan vi kan heale oss selv gjennom faste, mat og urter. 

Bedre livskvalitet

Du vil føle deg friskere og få mer energi. Mange merker at de får mye bedre hud og mer velvære. Gode tarmbakterier gir bedre balanse i tarmfloraen, og dermed mindre sensitivitet mot matintoleranse. Du vil sove bedre og ha mer overskudd. Mange får også redusert angst og uro ved å ikke spise ting de ikke tåler, som feks melkeprodukter. 

 

Hva vil du lære i Detoxkurs?

  •  Mat og urter som medisin.
  • Periodisk faste.
  • Juice- og urtetefaste.
  • Rensekur ved bruk av plantebasert kosthold.
  • Hvordan bli kvitt tungmetaller og parasitter.
Du får tilgang til inspirerende helseforum, blogg og oppskrifter.
I tillegg får du tilgang til kurset i 12 mnd. 
JEG ER MED

Meld deg på Detoxkurs nå for kun kr. 990,- 

Spar kr. 1591,-

Du får tilgang i 52 mnd for en knallpris på kun kr. 990,- 
Ta action og bli med å endre livet ditt i dag. 
JEG ER MED