Detox Nettkurs og Helseforum for deg som ønsker mer  livsglede

Bli medlem og bli en del av et unikt fellesskap

IKKE MEDLEM? BLI MED NÅ ➡️

Detox Nettkurs

Vi lever i en giftig verden med tungmetaller i mat og drikke. Ved å hjelpe kroppen og avgifte kan man oppleve stor helseeffekt og mer energi!

Grunnen til at du får tilgang til to av våre kurs er for at du selv skal kunne bestemme om du vil detoxe ved bruk av vårt plantebaserte kurs eller vårt lavkarbo-livsstilskurs!

LIVSSTILSENDRING

Våre medlemmer får tilgang til mye selvutvikling i våre kurs slik at resultatene blir varige! Det er øvelser og oppgaver som er effektive for et bedre og lykkeligere liv! 

FORUM

Forumet vårt bringer mennesker sammen for å motivere og lære av hverandre. Oppskrifter, tips, motivasjon og veiledning. Her kan alle søke støtte når det butter imot!

EVENTS + TURER

Vi tilbyr helse og yogaturer til Bulgaria og håper å utvide til Kypros så snart verden tillater det. Vi har også helgearrangementer, kurs og spaweekender i Norge. Vi gleder oss å se deg på tur!

🌺 Konseptet til Helseforumet er å være inkluderende, motiverende, inspirerende og informativt.

Her kan du finne sparringspartnere og treningsvenner! Utvid ditt nettverk hos oss 🌺

Vi håper du blir med oss.

 

Hva du får tilgang til i Helseforum

Oppskrifter, motivasjon og helsetips! Turer, kurs og arrangementer. Skravlegruppe, Strikkegruppe, Helse, velvære og livsstil, Mat og vin, Sport og trening, Treningsvenner, Hage og dyrking. Noe for alle. Meld deg inn nå, det er gratis.

Jeg er med!

Detoxpakke

I tillegg til vårt plantebaserte detoxkurs, 12 ukers livsstilskurs og helseforum får du produkter i verdensklasse med høyt biotilgjengelig opptak.

Produktpakke som er satt sammen for å avgifte kroppen, tilføre vitaminer, mineraler, aminosyrer og sporstoffer. De fremmer bedre fordøyelse og tilfører probiotika og prebiotika og viktige enzymer, samt virker betennelsesdempende og gir masse energi!

Detoxpakke (verdi: 8500,- inkl. 3 nettkurs og produktpakke) Du betaler kun 3300,-

JEG ER MED!

Jeg gleder meg til å få masse energi og livsglede!

PÅMELDING