HELSETUR

Sunny Beach 11-19 september 2024

Bulgaria har hvite deilige strender og det beste klima i september med nydelig badetemperatur i Svartehavet. Varmen kan variere fra 24°C til 32°C og havtemperaturen ligger rundt 27°C

Bulgaria et av de billigste stedene å feriere i Europa og har fortsatt landets valuta, bulgarsk leva.

Vi har mye morsomt på programmet og du velger selv hva du ønsker å delta på. Vil du ligge på stranda med en god bok alene og bare delta på måltider så er det helt i orden. De fleste knytter nye vennskapsbånd allerede på flyplassen og vil ikke gå glipp av et minutt med moro.

Det å leve livet og reise på ferie er det som betyr mest for oss. Vi ønsker derfor å gi forutsigbarhet og har valgt Hotel Kavkaz som tilbyr All Inclusive.  Her er alt inkludert i prisen, slik at du vet hvor mye du har å rutte med i feriebudsjettet. Hotellet er pent, rent, nyoppusset og flott beliggenhet.

Vi holder de samme lave prisene som før slik at flere får muligheten til å være med. MEN, vi har stor pågang på våre turer, de fleste er allerede utsolgt. Vi har kun 40 plasser på denne turen så sikre deg en plass snarest mulig hvis du vil være med. 

Om reisemålet: Vi bor på det 4 stjerners hotellet Kazkav som ligger ca 1,5 km fra Sunny Beach og 1,5 km fra Nessebar. Stille område, og nært kollektivtrafikk. Stranden er bare 250 meter unna.

Du tilbys eget rom, aircondition, kjøleskap og balkong. Her har du All inclusive som betyr at all mat og drikke inkludert i prisen. De har en restaurant og buffet til alle måltider med masse salat, frukt, desserter og varm mat.

Konseptet til Singelturer er å være inkluderende, forebygge ensomhet, møte nye venner og utvide nettverk. Vi er ingen datingklubb, men innrømmer at det ofte oppstår søt musikk. Man må heller ikke være singel for å delta, da dette er for alle som ønsker å ha selskap på sin ferie. Likevel er de aller fleste single. Det betyr at du står fritt til å ta med deg din partner om du skulle finne noen før avreise. Alder er heller ikke tema hos oss, selv om de aller fleste er godt voksne, har vi så mange reisende på våre turer at du vil ha mange i ditt eget alderstrinn. De fleste er mellom 50-70 år. En del yngre, og en del eldre. Alle er velkommen! En stor glede er at mannfolka har skjønt at dette er gøy! En flott fordeling mellom kjønn gir god dynamikk i en gruppe. Skulle du bli syk så dekker din reiseforsikring akutt sykdom.

Dette er en befriende måte å reise på, hvor du slipper ta hensyn til noen. Du bor i eget rom og deltar på det du ønsker av arrangement og utflukter. Man kan ikke få en friere ferie, hvor kun du står i fokus!

Frihet er viktig, derfor er ingen arrangement eller utflukter lagt inn i prisen. Du bestemmer hva du ønsker delta på når du kommer. Det vil være reiseledere tilstede på utflukter, felles arrangementer og faste tidspunkt en time pr dag i resepsjonen. Vi kan også nåes på telefonen ved krise.

Vi tilbyr herlig spadag med haman og massasje. De har også tannlege om noen ønsker gode priser.

Vi besøker vingård.

Opplev den livlige atmosfæren i Sunny Beach, som heldigvis er roligere på denne tiden av året. Kos deg med fantastisk musikk, både live og innspilt, og utforsk den vakre gamlebyen Nessebar. Med oss får du frihet og fleksibilitet til å skape din drømmeferie!

Minner om å fylle ut navn i pass korrekt ved bestilling! 

Gruppe for påmeldte: https://www.facebook.com/groups/1337159463618587/?ref=share

Hotellfakta

4 stjerners hotell, 250 meter fra stranda

⭐ 8,7

Utmerket
388 gjester har gitt hotellet god score!
 
🌱  Aircondition
🌱  Minibar
🌱  Lobby Bar
🌱  Gym
🌱  Restaurant med bulgarske spesialiteter og internasjonale retter
🌱  Kafe med balkong
🌱  Lobby Bar
🌱  Gym
🌱  Utendørsbasseng med coctail bar
🌱  Sauna
🌱  Massasjesalong
🌱  Barbershop
🌱  Personlig safe
🌱  Butikker
🌱  Gratis parkering
🌱  Strandstoler, paraplyer - gratis
🌱  Medisinsk senter åpent 24/7
🌱  Bordtennis på gym
🌱  Gratis wifi i lobby baren
🌱  Gratis parkering
🌱  1-2 min til stranda

Reiseinformasjon

Depositum:
 
Depositum: kr 6000,-
Restsum betales 1. juli 2024
 
Flytider:
Oslo-Gardermoen (OSL) - Burgas (BOJ)
Avreise: Onsdag 11. sept 2024 kl 19:05, lander 23:20
Rute DY1570
 
Burgas (BOJ) - Oslo-Gardermoen (OSL)
Retur: Torsdag 19. sept. 2024, 00:05 - lander 02:20
Rute DY1571
 
Flyselskap: Norwegian Air Shuttle
1 x 23 kg innsjekket bagasje +
10 kg håndbagasje.
Flymat ikke inkludert.
 
Vi tilbyr billig hotellrom på Quality Airport for de som ønsker rom på tilbaketuren. Oppgi koden SINGEL ved bestilling. Kr 1 145 ,-
 
Transfer:
Burgas-Sunny Beach
Transfer 50 leva. (ca. kr. 300,- t/r)
Betales i lokal valuta på velkomstmøte. Du kan ta ut Leva på Gardermoen.
 
25 min fra flyplassen til Sunny Beach.
Flytid ca 3 timer.

 

RGF

Solheim Event & Reiser er medlem av Reisegarantifondet for din trygghet.

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding.

Reisevilkår

 

 
 

Litt om Nessebar

Vakre Nessebar er en kulturhistorisk idyll langs den bulgarske solkysten ved Svartehavet, bare 1.5 km fra hotellet. Severdighetene og stemningen har gitt den unike byen plass på UNESCOs verdensarvliste.

Byen er mer enn 3000 år gammel. Rundt slutten av 1800-tallet var Nesebăr en liten by med greske fiskere og vinprodusenter. Den utviklet seg til ett fremstående bulgarsk ferieby siden begynnelsen av 1900-tallet og etter 1925 ble den nye bydelen bygd mens den historiske gamlebyen ble bevart med sine ringmurer og trange gater. I dag er det i alt rundt førti historiske kirker i byen, bevart i sin helhet eller delvis.

Det kommer mange besøkende til Nessebar fra Sunny Beach og andre nærliggende badesteder. De små torgene fylles av musikk, karikaturtegnere og suvenirer.

Når skumringen senker seg er det gjerne tid for romantiske middager eller kanskje prøvesmaking av viner? Du føler deg som en av de lokale når du nyter deilige fiske- og kjøttretter, ferske grønnsaker og lokale spesialiteter. Mange restauranter å velge mellom.

Utforsk historiske monumenter som ruiner av et hellenistisk Apollontempel, den mektige basilikaen Stara Mitropolia eller døperen Johannes kirke fra 1000-tallet. I

I Nessebar kan du bade i små viker, eller ta turen til Sunny Beach med langstrakte strender. For noen få kroner kan du fort komme deg frem med lokalbuss eller minitog. 

Klima i Bulgaria er deilig også i september.

Prisnivået er ca 16 kr for en øl, 40 for en salat, 30 kr for en kebab, 60 for en pizza, og 140 for en biff, og 50-100 kr for en flaske vin.

 

 

Eget rom

Kr. 13 990,-

Inkludert:

  • Eget rom
  • All mat og drikke på hotellet
  • Fly og bagasje
BESTILL NÅ

Dele rom pr person

Kr. 12 990,-

Inkludert:

  • Dele rom
  • All mat og drikke på hotellet
  • Fly og bagasje
BESTILL NÅ

Bestill her

Reisevilkår