HELSETUR
Tilbake til bloggen
detox, blåbærsmoothie, detox, heavymetal, tungmetaller, rensekur,

Hvorfor kan detoxkurs hjelpe mot spikeprotein?

helse Nov 06, 2022

Mange sliter med longcovid og noen sliter dessverre med vaksinebivirkninger. Fellesnevneren er spikeprotein. Det fins flere produkter som fungerer bra for å redusere spikeprotein i blod og organer. Man kan rense levra ved bruk av feks løvetann og brennesle eller drikke te av furunåler. Mange vet ikke at man kan bruke urtemedisin og mat som medisin. Vi tror at det er bare medisiner som gjelder og at mange av tilstandene vi sliter med i dag er kroniske. Man må aldri gi opp håpet om at man kan bli friskere, men det krever en liten innsats. Det fins ingen lett løsning eller quickfix. 

Tungmetaller skaper mye krøll i kroppen og påvirker nervesystemet vårt. Vi får tungmetaller fra vann, mat, luft, forurensing, maling, kosmetikk, vin, frukt, grønt, bær, kaffe, korn osv. Hadde vi levd i en verden uten alle disse giftstoffene så hadde kroppene våre fikset dette selv, men nå er de dessverre overbelastet. Det gir sykdom og autoimmune sykdommer. Det er stor mistanke om at både alzheimers, ALS, epilepsi, autisme, ADHD og parkinson har med tungmetaller å gjøre. Disse oksiderer (ruster) og kommer seg forbi hjernehinnebarrieren. Zeolite, naturlig negativt ladet mineral fra lava renser på cellenivå og oppfører seg som en magnet på tungmetallene og skiller dem ut av kroppen. Barn med autisme har fått tilbake språket etter å blitt avgiftet. Du får kjøpt zeolite her: Bare velg med autoship så du får billigste pris! Den kan slås av like etter bestilling. 3 pk er billigsere enn bare 1 stk, da slipper du shipping. https://solheimkurs.thegoodinside.com/

Dessverre forskes det lite på hva som kan få oss frisk, det fins lite penger i friske folk. Det er ingen fordel for forskning og legemiddelinstru at vi vet hvordan vi behandler oss selv med urter og medisin. Derfor er mat og drikke skapt for å gi stor avhengighet. 

Parasitter er også kjent for å lage mye krøll i kroppen og kan i verste fall være dødelige. De snylter på verten sin slik at du ikke får den næringen som du trenger. Anemi er kjent for å ha med parasitter å gjøre, samt cyster og kreft. Vi må etterstrebe og få tarmfloraen vår under kontroll, da psyken vår henger sammen med det vi inntar av mat, drikke og giftstoffer. Mye av angsten vår kommer fra alkohol, koffein, medisiner og andre rusmidler. Angst kan også komme av feks proteinintoleranse og andre matallergier. 

Jeg har lyst å hjelpe folk til å bli friskere! Jeg vil også at alle som sliter med økonomien skal ha råd til dette. Derfor selger jeg nå livsstilskurset mitt til 1790,- til bare 299,-
Du har tilgang til kurset i 1 år. Du kan melde deg på her: 

Hva lærer du på kurset? 
- forskjellige juicer og smoothier
- lure triks til te og urteblandinger som styrker immunforsvaret og renser kroppen
- om periodisk faste
- hvordan rense med plantebasert kosthold
- hvordan bruke urter som medisin
- protokoll for å kvitte seg med spikeproteiner
- selvutvikling
- hvordan gjøre hjemmemiljøet mindre giftig 

Du får støttegruppe, oppskrifter og tilgang til inspirerende helseforumet. 
Du får hjelp og svar på ting du lurer på. 
Du får tilgang til kurset i 1 år. 

Her er påmelding til detoxkurset til kun 299,- https://www.solheimkurs.no/supertilbud-detoxkurs

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.