HELSETUR
Tilbake til bloggen
vegetarpizza, vegetar, lavkarbopizza, lavkarbo

Vegetarpizza

oppskrifter Jan 13, 2021

Lavkarbodeig: 
2 ss sesammel
2 ss speltmel
2 ss mandelmel
1 egg
1 ts salt
1 ts bakepulver/natron
1 ss olivenolje
1 dl vann
en liten hånd revet ost. 

Ha gjerne på urter etter at den er stekt. Gode urter til denne pizza er oregano og basilikum. 
Denne er også veldig god å ha på spekeskinke på. 
Rør sammen mel med det våte. Ha i ost til slutt. Stek deigen i 8 min på 190 gr. 
Ta ut deigen! 

Ha på tomatpure og litt olivenolje. Legg på revet mozeralla. (ja før fyllet) 
Ha på oliven, rødløk, paprika og sopp. 

Velg de grønnsakene du liker. 

Stek i 10 min til på 200 gr. 

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.