HELSETUR
Tilbake til bloggen
singeltur, singelturer, singel, singelreiser, reis alene, sydentur, gruppeturer

Singelturer er kult! Møt folk i real life!

singeltur Feb 07, 2023

 

Singelturer er det nye hippe! Men hvorfor skal vi ikke tørre? La oss snakke litt om hva som kan være årsaken til at noen føler ubehag og syns at det kan virke skummelt. Største delen er mangel på kontroll. Du vet ikke hvem som er der, og hvordan de er. Du vet ikke hva opplegget går ut på, fordi du ikke har vært med før. Jeg hører ofte: «Dette var ikke noe å grue seg til», «jeg følte meg så inkludert», «folk var så koselige», «dette var gøy», «jeg vil forbli singel så jeg kan være med igjen».

Jeg vil faktisk påstå at Singelturer er litt vanedannende. Den godfølelsen du får etter en helg eller en uke i syden med masse nye folk og positivitet gir deg livsglede som du lever på lenge. Du får nye venner. Etter du har gått ut av komfortsona første gangen så blir det mye lettere neste gang, og kanskje møter du igjen noen fra sist tur. Dessuten øker det selvtilliten å gjøre noe man er litt redd for. Det øker også selvtilliten å bli akseptert og godtatt for den du er. På Singeltur har du helt blanke ark og kan selv velge å dele det du ønsker. Med andre ord, du kan være deg selv. På godt og vondt. Alle har sin historie. Noen er heldig og finner kjærligheten også, selv om dating ikke er en del av vårt konsept. Det er naturlig at det oppstår søt musikk når likesinnende møtes. Likevel elsker våre kunder at det er en reiseklubb, uten noe press. Dette gjør at det ikke er kleint på våre turer, og folk har lagt forventningene hjemme. Selvsagt er det noen som håper å treffe noen koselige folk, og det er helt greit. Det ønsker får man oppfylt, men om det er langvarig vet man jo aldri. Det som er fint er at man slipper alle skuffelsene som følger med nettdating.

Konseptet er genialt, og vi har det helt topp. Ser ofte når jeg annonserer at folk tagger hverandre, og da svarer folk ofte med hahaha, eller teite ting. Det tyder på at de ikke vet konseptet, og de forbinder Singelturer med sjekking. Singel Tur betyr bare at du reiser alene på tur, men sammen med andre. Det er en fantastisk måte å reise på. Hvem har ikke opplevd å være på ferie med noen som feks vil feste hele natta? Eller står opp grytidlig når du vil sove? Eller man krangler litt fordi man vil helt forskjellige ting? Hva kan være mer deilig enn å reise alene på ferie, men ha en gjeng på 50 stykker å være sammen – OM du vil. Så du kan spise med oss på kveldene, og du kan ligge på stranden med en bok alene hele dagen. Folk er som regel ganske sosiale og har det så gøy at de ikke vil gå glipp av noe. Man får en overdose av endorfiner. Sol og varme i idylliske omgivelser gjør også sitt. Å reise alene på ferie er helt TOPP! Anbefaler deg å prøve. 

 

I tillegg tilbyr vi eget rom til alle som ønsker reise på tur. Dette gjør turene intrigefritt, folk er uthvilte og koser seg. Venner kan reise på tur uten å ryke uklar fordi man har forskjellige preferanser for hvordan ferien skal være og leggetider.

Våre priser er fortsatt for en singel lommebok, selv om du boltrer deg på et dobbeltrom alene. Vi har som mål å ha det billigste gruppeturene og det har vi klart til nå! 

Det er voksne folk på våre turer. Det er spennende med et spekter av mennesker i alle aldre. Det er aldri et tema på våre turer. Alle er velkommen, og hva gjør det vel deg om det er 30 stk som er 60 år, om du har 50 stk på 50 år, eller 40 stk på 40 år. Det er nok folk i alle tiår! Vi jobber hardt med å få det greit fordelt og også få med mannfolkene. Vi har bra med menn på arrangementer i Norge, men trenger flere på sydenturene. Det blir bra dynamikk i gruppen med godt fordelt, så selv om dette ikke er en sjekkeklubb så ønsker vi få en viss balanse. Derfor ser dere i blant at jeg roper litt ekstra: «Vi trenger menn!» Så er du mann og leser dette nå så vet du at det ikke er overtall av menn på turene våre. Noen menn tror faktisk det.

Ut av Singelturer har det kommet evighet vennskapsbånd, gode venner, morsomme ferier, mye latter, noen babyer, flere samboerpar, mange glade hjerter, og noen såra sjeler. Det følger med når man legger hjertet sitt ut der.

Så er du en av de som sitter hjemme og syns litt synd på deg selv? Da er det påtide å ta tak, og teste oss ut. Legg bort alle fordommer om hva dette er og møt opp med et åpent sinn.

Jeg vil takke alle som deltar på Singeltur og gjør dette til et fantastisk konsept. Så gleder jeg meg masse å treffe alle dere nye som er klar for å treffe oss.

 

Klem fra Lisbeth!

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.