HELSETUR
Tilbake til bloggen
kylling i karri, kylling, sunnmat, livsstilskurs, sunnmat

Kylling i karri

Jan 08, 2021

Letteste måten jeg lager kylling i karri på er å legge ønskede grønnsaker i leirgryte. Legger to kyllingfileter på toppen. Først krydrer jeg kyllingfiletene godt med krydder. Bruk gjerne peppermix, maldonsalt, chilipulver, paprika, og masse karri. Her må du smake til hvor sterkt du ønsker det, men 1 ss pleier være passelig. 

Tøm en boks med kokosolje over og stek i ovnen på 200 grader i ca 40 minutter. 

Grønnsaker som er godt i denne retten: 
Løk, kål, paprika, gulrot, sopp og squash. 

 

Liker du oppskriftene mine så blir jeg glad om du deler! 

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.