HELSETUR
Tilbake til bloggen
soppstuing, sjampinjongstuing, kalkun, kalkunfilet

Kalkun med fløtesaus og dampet grønnsaker

oppskrifter Jan 13, 2021

Kjøp gjerne en frosen kalkunfilet og tin den før steking. 
Steking i stekepose på svak varme (ca 130) gr i 3-4 timer gir mørt og fint resultat. 

Lag saus av 2 ss smør og 2 ss maisenna mel. Ha i kraft fra stekeposen og en pk fløte eller søyafløte/gryr. Smak til med salt og pepper. 

Damp gjerne en pakke med rosenkål, gulrot og blomkålblanding. 
Er du glad i sopp er sjampinjongstuing nydelig. Da steker du sopp og løk i smør med pepper og salt. Tilsetter fløte og kraft. Rist ut 2 ss mel i 0.5 dl kokt vann. 

La den putre seg til litt tjukk konsistens. 

Vel bekomme! 

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.