Tilbake til bloggen
livsstilskurs, dietter, slanking, slankekurs, livsstilsendring, gå ned i vekt, deprimert, sukkeravhengig, trøstespise, spiseforstyrret, matintoleranser

Jeg er IKKE motivert! Jeg trenger HJELP!

helse Dec 13, 2020

Man skal ikke mobilisere viljestyrke for å gå ned i vekt. Man skal gjøre små endringer som på sikt vil ha stor effekt. Om du må spise deg opp en måned i jula fordi du lar tankene styre deg, så vil du kanskje ikke lykkes i januar heller. Når man finner balansen mellom sunnhet og kos så kan man leve sånn hele året. Handlekurven bør se likedan ut på mandag som på fredag. Hvorfor skal man bruke 3 dager i helgene på å fylle kroppen med sukker og fett?

Det er de som tar tak og begynner før jul som vil lykkes. Da gjør du det av riktig årsak. Nemlig at du ønsker bli sunnere. Å kun slanke seg for å se bedre ut kan være intensjonen for mange, og det er digg å føle seg lett og sexy. MEN, det er helsa som bør stå i fokus bak alle årsaker til at du ønsker å gå ned i vekt. Når motivasjonen din er helsa, så vil du klare å holde det i flere år, istedet for få måneder mens du lever på diett.

Å endre livsstil betyr at du gjør noen endringer. La oss si at du drikker 1,5 L Pepsi Max eller cola hver dag. Dette kan ha enorm betydning for en som klarer kutte det. Jeg tenker de er heldige de som er så usunne at de bare kan kutte en liten ting og de raser ned i vekt. Jeg har ingen ting å kutte ut. Å spare kroppen for 28 000 sukkerbiter i året og 14 600 kr, er en super ting. Tenk så mye sunn og god mat du får for den brusa. Dette tar jeg med fordi mange sier til meg at det er så dyrt å være sunn. Likevel legger de ut flaska med den dyreste vinen på lørdagskveld. Det handler om hva du prioriterer, sant?

Så ikke la dette være så skremmende, eller forbundet med at du har mislyktes før. Du har ikke prøvd mitt opplegg enda, og maten er veldig god. Du kutter kun ut to ting og det er sukker og hvetelmel! Du spiser fortsatt «sukker og mel» men riktig sukker og mel. Kanskje trenger du bare klare å røre deg litt mer? En liten halvtime om dagen i frisk luft? Roe ned tempo på jobb? Alt dette handler om en ny livsstil. Rett og slett at du tar litt mer vare på deg selv! Du har bare en kropp og helse! Du er viktigst i ditt liv! Du fortjener å ha det bra <3

Så da vet du at det å gå på crazy dietter etter jul bare vil krølle til stoffskiftet og kanskje øke vekten etterpå om du slutter på dietten etter å spise lite mat over tid. Dette er ikke varig og det hjelper ikke med quick fix. Gå heller stødig gjennom en varig livsstilsendring som kan gi deg gledelige helseeffekter resten av ditt liv. Fri deg selv fra slankepress og dietter! Endre livsstils og finn en god måte å leve på! 
Noe som varer i lengden. Noe du føler deg fornøyd med. 

Jeg hjelper deg! Meld deg på her: https://www.solheimkurs.no/store

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.