Tilbake til bloggen
singeltur, singelturer, singel, singelreiser, reis alene, sydentur, gruppeturer

Hvorfor flere menn bør være med på Singeltur?

singelblogg Feb 07, 2023

Mange menn tror at det bare er mannfolk på våre singelturer, men det er motsatt. De aller fleste i min bransje sliter med at mannfolkene er i fåtall. Dette er så trist, fordi det er så koselig når det er 50/50, noe jeg strever med å få til på hver tur. Gudene skal vite at jeg prøver, og «roper og roper» etter menn. Meld dere på! Hjelp damene å få det koseligere på tur. En god blanding vil skape en god dynamikk i gruppen. 


Heldigvis så er våre damer ganske bereiste og benytter seg av Singelturer som den reiseklubben det er, og bryr seg lite om at det er flest damer, men jeg vet at de liker veldig godt den koselige stemningen det blir når det er godt blandet. Når vi er i utlandet, så har folk lyst å danse og flørte litt, så nå oppfordrer jeg dere å bli med.

Jeg tenker at mange menn er vant til å ta ting litt mer på sparket. Det er dumt, for da er som regel alle plassene fyllt opp av damer som liker å planlegge i god tid. Det kan være 30/70 fordelt på våre turer, og noen sydenturer enda færre menn. Noen menn orker ikke bli med fordi de vil omtrent ha en garanti på at det er noen for dem der. Sånt kan man aldri garantere, men om jeg sier en uke i sommer og sol, og overvekt av kvinner, så skjønner jo alle at de mannfolka får det skøy. Jaggu får de danse mye også. Vil de ikke fortsette singellivet, kan de sikkert gjøre noe med det å. Vårer turer er ikke for sleske menn som vil sjekke noen. Det er en koselig reiseklubb, med mest damer, og de aller fleste ønsker innerst inne å treffe noen. 

Så nå, kjære mannfolk. Du som mann vil ha det veldig koselig på tur med oss. Du blir tatt godt vare på. Her trenger du ikke være redd for at det er kleint og sjekking i fokus. Dette er en reiseklubb for venner, hvor alt kan skje, som i resten av verden. Ikke noe press. Bare å ha det koselig sammen! 

Ofte oppstår søt musikk på våre turer. Hva er bedre enn å møte folk i real life og ha en hel uke eller to sammen i utlandet? Det fins ingen bedre måte å bli kjent på! 

Vi har litt flere menn på våre singelturer i Norge, helgeturer, men vi har enda mye å gå på. Så nå har du sjansen til å melde deg på våre singeltreff den 18 feb og 10-12 mars på Olavsgaard hotell på Skjetten. (10 min fra Oslo). Her blir det dans og moro. Ikke alle liker å danse, så da kan du stå for skravlinga. 

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.