HELSETUR
Tilbake til bloggen
livsstilskurs, dietter, slanking, slankekurs, livsstilsendring, gå ned i vekt, spis deg frisk, spis deg fri, sukkeravhengig,

10 grunner til å velge kurset vårt!

kurs Dec 13, 2020

1) Å endre livsstil kan være krevende, samt vanskelig å vite hva man skal spise i et mylder av kurer og dietter. Her hos oss får du ukesmeny, oppskrifter, treningsvideoer og kostholdslære! Enkelt og lettvint, mat som er kjapp og lage. Du vil få motivasjonsgruppe og coaching. Vi tar med det mentale i en prosess hvor du skal endre vaner, eller bryte dårlige mønster. Indre dialog er nøkkelen! Vi gjør deg bevisst og gir deg øvelser og teknikker! 

2) Fordi jeg som livsstilscoach har selv slitt med overvekt, trøstespising, lavt stoffskifte, ME, fibromyalgi, krystallsyke, kyssesyka og wiplash. Jeg kan sette meg inn i din problemstilling og gi gode råd. Om jeg ikke vet svaret sitter jeg på et kvalifisert team som kan hjelpe deg. Også naturleger, psykologer, terapeuter og coacher. 

3) Fordi kurset er så enkelt at vi kutter kun ut sukker og hvetemel og bytter det med noe annet! Du skal ikke telle karbohydrater, kalorier eller veie mat. Du skal spise på en avslappet måte som du kan leve på. Små endringer som er uhyre effektive. 

4) Fordi vi har fokus på blodsukkerstabil mat som senker blodsukkeret og gir deg mer energi. I tillegg kan det reversere diabetes 2, men dessverre tar folk til takke med medisiner istedet. Det er som å sette et plaster på såret og fjerner ikke risikoen for sykdommer, tvert imot. 

5) Fordi dette kurset fungerer for hele familien. Alle har godt av å spise denne maten. Om du skal opp eller ned i vekt, eller bare vil bli sunnere! 

6) Fordi vi har lagt det på en pris som du skal ha råd til. Helsa vår er gull verdt og bør prioriteres. 

7) Fordi du spiser vanlig mat og ikke trenger masse kunnskap for å følge opplegget. 

8) Fordi du har en motivert coach som ønsker du skal lykkes og vil gjøre det som skal til for å hjelpe dere. 

9) Fordi du fortjener å være frisk, glad og lettere. 

10) Fordi kurset vårt er gratis!
Du betaler kun for ernæringspakken med produkter. 

Jeg gleder meg å følge deg i 3 mnd fremover! 

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.