Begynn din reise

Bli Singelturer.no medlem og bli med 10.000+ reisende som hjelper hverandre med å oppleve verden.

IKKE MEDLEM? BLI MED NÅ ➡️

Singelturer gjør reiser lettere for single ved å koble oss til vår største ressurs - hverandre.

Flere single kvinner og menn reiser verden rundt alene enn noen gang før. Bli med i Singleturers nye forum så hjelper vi hverandre. 

MEDLEMSKAP

Våre medlemmer får tilgang til et eksklusivt sosialt nettverk for å få kontakt med andre reisende, fellesskapstilbud og andre VIP -fordeler. 

FORUM

Forumet vårt bringer single sammen for å dyrke varige forbindelser i byer rundt om i Norge. Det er en varm og innbydende hjemmebase for vårt fellesskap.

EVENTS + TURER

Tenk deg et rom fullt av mennesker du føler at du har kjent hele livet ditt. Det er det som skjer når vi samles på våre arrangementer og på turer rundt om i verden. Det er søster- og broderskapet du alltid har ønsket deg.

Konseptet til Singelturer er å være inkluderende, forebygge ensomhet, møte nye venner og utvide nettverk.

Vi er ingen datingklubb, men innrømmer at det ofte oppstår søt musikk. Man må heller ikke være singel for å delta i forumet, på våre arrangementer eller på reiser. Dette er for alle, selv om de aller fleste er single. Det betyr at du står fritt til å ta med deg din partner om du skulle finne din kjære før avreise. Alder er heller ikke tema hos oss, selv om de aller fleste er godt voksne. Alle er velkommen! En stor glede er at mannfolka også synes dette er gøy! 

Vi håper du blir med oss.

 

Hva du får tilgang til..

Turer og arrangementer, rapporter fra våre turer, Skravlegruppen, Strikkeklubben, Helse, velvære og livsstil, Matoppskrifter, Mat og vin, Sport og trening, Jakt og fiske, Parforhold, dating og singelliv, Hage og dyrking, Drømmen om det enkle liv, Hobby, Noe for alle. Meld deg inn nå, det er gratis. 

Jeg er med!