HELSETUR

UTSOLGT: Sunny Beach Hotel Longosa 7-15 juni 2023

Bulgaria har hvite deilige strender og varmt klima i juni. Fortsatt er Bulgaria et av de billigste stedene å feriere i Europa og har fortsatt landets valuta. Vi har mye morsomt på programmet og du velger selv hva du ønsker å delta på. Vil du ligge på stranda med en god bok alene og bare delta på måltider så er det helt i orden. De fleste knytter nye vennskapsbånd allerede på flyplassen og vil ikke gå glipp av et minutt med moro.

Selv om det er vanskelige tider, så er det å leve livet og reise på ferie som betyr mest for oss. Vi ønsker gi forutsigbarhet og har valgt Longosa i år igjen, etter en flott tur i fjor. Her er alt inkludert i prisen, slik at du vet hvor mye du har å rutte med i feriebudsjettet. Selv om alt blir dyrere og dyrere har ikke vi satt opp prisene! Vi har kun 50 plasser og denne turen vil bli fort utsolgt, som den var i fjor. Du betaler kun depositum nå (6000,-) og resten 1 april.

Om reisemålet:
Vi bor på det 4 stjerners hotellet Longoza som ligger 1,5 km fra Sunny Beach og 1,5 km fra Nessebar. Stille område, og nært kollektivtrafikk. Longosa er et firestjerners hotell, og i Bulgaria kan nok dette regnes som tre. Hotellet er enkelt, men rent, pent og hjemmekoselig, har god mat, en koselig pub, og ligger kun et par hundre meter fra stranda. I tillegg er det aktivitetsteam som tilbyr mye moro av aktiviteter.

Du tilbys eget rom, aircondition, kjøleskap og balkong. I tillegg har hotellet frisør, massasje, manikyr/pedikyr, lite trimrom, innen- og utendørs basseng. Her har du all inclusive. All mat og drikke inkludert i prisen.

Konseptet til Singelturer er å være inkluderende, forebygge ensomhet, møte nye venner og utvide nettverk. Vi er ingen datingklubb, men innrømmer at det ofte oppstår søt musikk. Man må heller ikke være singel for å delta, da dette er for alle som ønsker å ha selskap på sin ferie. Likevel er de aller fleste single. Det betyr at du står fritt til å ta med deg din partner om du skulle finne noen før avreise. Alder er heller ikke tema hos oss, selv om de aller fleste er godt voksne, har vi så mange reisende på våre turer at du vil ha mange i ditt eget alderstrinn. De fleste er mellom 50-70 år. En del yngre, og en del eldre. Alle er velkommen! En stor glede er at mannfolka har skjønt at dette er gøy! En flott fordeling mellom kjønn gir god dynamikk i en gruppe.

Dette er en befriende måte å reise på, hvor du slipper ta hensyn til noen. Du bor i eget rom og deltar på det du ønsker av arrangement og utflukter. Man kan ikke få en friere ferie, hvor kun du står i fokus!

Frihet er viktig, derfor er ingen arrangement eller utflukter lagt inn i prisen. Du bestemmer hva du ønsker delta på når du kommer. Det vil være reiseledere tilstede på utflukter, felles arrangementer og faste tidspunkt en time pr dag i resepsjonen.

Minner om å fylle ut navn i pass korrekt ved bestilling!

Hotellfakta

⭐ 4.0 = 564+ Google anmeldelser

🌱  Røykfritt hotell
🌱  Lydisolerte rom
🌱  Gratis kontinental frokost
🌱  Meget god frokost
🌱  Utendørsbasseng
🌱  Gratis WI-FI
🌱  Aircondition
🌱  Restaurant
🌱  Bar og Lounge
🌱  Spa
🌱  Solsenger
🌱  Fitness senter
🌱  Biljardbord
🌱  Gratis parkering
🌱  Takterrasse
🌱  10 min til strand

Reiseinformasjon

Depositum:

Depositum: kr 6000,-
Gjenstående beløp betales innen 1 april.

Flytider:
19:05 7. juni OSL-BOJ (DY1570) lander 23:20
00:05 15 juni: BOJ-OSL (DY1571) lander 02:20

Flyselskap: Norwegian Air Shuttle
23 kg innsjekket bagasje+10 kg håndbagasje.
Flymat ikke inkludert.

Vi tilbyr billig hotellrom på Quality Airport for de som ønsker rom på tilbaketuren. Oppgi koden Singelturer ved bestilling. Kr 1 145 ,-

Transfer:
Burgas-Sunny Beach
Transfer 50 leva. (ca. 250kr t/r)
Betales i lokal valuta på velkomstmøte.
25 min fra flyplassen til Sunny Beach.

 

RGF

Solheim Event & Reiser er medlem av Reisegarantifondet for din trygghet.

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding.

Reisevilkår

 
 

Program

- Konsert med Atanas Kateliev, vinner av Bulgarske The Voice
- Spabesøk, haman og massasje
- Besøk på vingård i Aheloy
- Beachparty
- Helbredende salt og gjørmebad
- Karaoke, vanngymnastikk, vannsport, vinbingo

UTSOLGT/Eget rom

Kr. 11 990,-

Inkludert:

  • Eget rom
  • All inclusive
  • Fly og bagasje
Svea Finans
Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans
Få 6 mnd rentefri nedbetaling
Trykk på knappen under for å søke
 
Søk her